EMERGENCY NUMBER +31 88 162 0000

Den Hartogh in Nederland

OVER ONS

WELKOM BIJ DEN HARTOGH LOGISTICS

Welkom bij Den Hartogh Logistics. Wij zijn een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en duurzaamheid zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Wij hechten grote waarde aan netwerken en partnerschappen. Samen met onze klanten en leveranciers streven wij er naar samen om slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een efficiëntere toeleveringsketens - ook wel supply chain visibility genoemd.

Den Hartogh is een echt familiebedrijf, opgericht in 1920. De afgelopen honderd jaar is het bedrijf gegroeid tot een een van de grootste wereldspelers in de chemische logistiek. Een mooie bekroning op ons 100-jarig bestaan in 2020 is het verkrijgen van het predikaat koninklijk, door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Door de overname van InterBulk in 2015 is Den Hartogh meer dan verdubbeld op het gebied van omzet, materieel en medewerkers. Op dit moment heeft Den Hartogh ongeveer 1.800 werknemers in dienst, verdeeld over wereldwijd 50 eigen vestigingen in 27 landen. Het materieel bestaat onder meer uit 24.100 tankcontainers voor wereldwijd tank container transport, 5.100 droge-bulk containers, 310 tanktrailers en ongeveer 700 Volvo en MAN trucks.

In Nederland heeft Den Hartogh vestigingen in Rotterdam (wereldwijd hoofdkantoor), Rozenburg, Coevorden en twee logistieke service centers in het Rotterdamse Botlekgebied. We zijn al twee keer uitgeroepen tot Beste Werkgever in de Transport & Logistiek. Den Hartogh heeft regelmatig leuke vacatures in diverse vakgebieden. Je vindt er meer info over op onze vacaturewebsite.


Adres:

Willingestraat 6
3087 AN Rotterdam

@          logistics@denhartogh.com
Tel        +31 88 162 00 00

Rotterdam havennummer 2118

MEER INFORMATIE &

CONTACT OPNEMEN

ONZE SERVICES

Weten wat Den Hartogh voor uw bedrijf kan betekenen?

Intermodaal vervoer

Intermodaal transport is dé manier om vracht te vervoeren over lange afstanden.

Den Hartogh biedt de optimale combinatie van vervoersmiddelen (modaliteiten) die naadloos op elkaar aansluiten, bijvoorbeeld van schip naar trein naar vrachtwagen. 

Intermodaal vervoer is een veilige, kostenefficiente, flexibele en duurzame manier om ervoor te zorgen dat de lading op de meest efficiente manier op de bestemming aankomt.

Discover more

Wegtransport

Met ruim zeshonderd eigen trucks bieden we zowel regionaal als langeafstandsvervoer.

Het maakt niet uit naar welke plek op de wereld uw product vervoerd moet worden, bij Den Hartogh zorgen we dat het er komt.

Ieder jaar wordt onze vloot vrachtwagens uitgebreid met tientallen nieuwe Volvo en MAN trucks, voorzien van de laatste veiligheidssystemen. Jaarlijks onderhoud wordt gedaan door gekwalificeerde medewerkers in onze eigen werkplaatsen.

Discover more